Karriär

Karriär

Jobba hos oss på Shepherd of Sweden

Shepherd of Sweden, grundat 1982, är ett lifestyleföretag med kontor och lager i Svenljunga samt egen tillverkning i Europa. Vår vision är att vara världens mest attraktiva varumärke för produkter i fårskinn och fårull med skandinavisk design. SHEPHERDs produktsortiment består i huvudsak av tofflor, men också av skor, accessoarer och heminredning. Produkterna säljs främst i Europa, men också i USA och delar av Asien. Bolaget växer kraftigt och 2020 omsatte vi ca 100 Mkr och har 20 anställda.  

 ­

Nu behöver vi förstärka vårt team och söker nya medarbetare till vårt huvudkontor och vårt lager i Svenljunga.

Lagermedarbetare

Vi söker även Lagermedarbetare som skall stärka upp vårt logistikteam under hösten. I perioden augusti till december har vi en stor arbetsbelastning inom vår lagerverksamhet och produkter skall levereras till återförsäljare över hela världen. Vi söker Dig som kan jobba delar av veckan, kvällar och helger i vår högsäsong.

På vårt lager jobbar vi i ett högt tempo och ett ordningssinne och noggrannhet är viktiga egenskaper hos Dig som söker. 

Vi har samtidigt en egen e-handel som skall administreras på daglig basis och Du blir delaktig i plock och pack för att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen.

Är Du intresserad aven visstidsanställning på vårt lager mejlar Du till Claes Byhlin: clby@shepherdofsweden.se

Hos oss blir du en del av ett härligt team med god sammanhållning. Du erbjuds ett varierande arbete i ett öppet klimat där vi tillsammans jobbar mot gemensamma och tydligt uppsatta mål.

 ­

Om Du känner att någon av rollerna låter intressant för Dig, så tveka inte att mejla in Ditt CV och ett personligt brev. Vi ber Dig skicka ansökan senast den 6 juni.

Vi kommer att göra löpande urval så vänta inte med Din ansökan.

Välkommen till oss på SHEPHERD.